NDIHME / +355 4 223 5378
soluble_embroidery_fabric_for_dc90_1
soluble_embroidery_fabric_for_dc90_1soluble_embroidery_fabric_for_dc90_2soluble_embroidery_fabric_for_dc90_3soluble_embroidery_fabric_for_dc90_4soluble_embroidery_fabric_for_dc90_5soluble_embroidery_fabric_for_dc90_6

Kanavace e tretshme

DC90_

TE DHENAT E PRODUKTIT
20cm x 22cm

Personalizimi eshte bere nje fenomen i koheve moderne.Sot,fale kanavaces se treteshme,product I DMC,mund te qendisim mbi cdo veshje tonen,pavaresisht Cfare materiali eshte(kapele.fustane,xhinse,canta,veshje per femije etj).Vendose kanavacen e treteshme mbi rrobe,qendise me pune kryq,bej nje larje te lehte me uje,dhe gjithcka ka perfunduar.Qendisja mbetet mbi rrobe,kanavaca Tretet ne uje.

Log in

create an account