NDIHME / +355 4 223 5378
moulin2-qendis_923699586
moulin2-qendis_923699586moulin1-qendis_812577141moulin_-_qendis_660976560

Mouliné Special

Ref.117

TE DHENAT E PRODUKTIT
Mouliné
(lloji fije per qendisje)
Tipi: Fije
Teknika: Punim kryq
Perberja: 100 % pambuk
Gjatesia: 8m

Mouline klasike e DMC e cila I ka rezistuar koherave .Fije e pershtatshme per te gjitha llojet e teknikave,pune me kryq ,me mbushje.Nuk shpurpuriset,nyjezohet dhe e ruan ngjyren.Punohet ne cdo cope. Rezistence ndaj drites dhe larjes

Log in

create an account