NDIHME / +355 4 223 5378
petra_-_qendis
petra_-_qendispetra_1-qendispetra_3-qendispetra_2-qendis

Petra

Ref.993

TE DHENAT E PRODUKTIT
Petra
Tipi: Fije per grep
Masa: 3,5,8
Perberja: Fije nga Skocia100 % pambuk
Pesha: Topa 100gr

Fije e perkryer per veshje te ndryshme dekoruese dhe veshje bebesh.

E keshillueshme te lahet me temperature max60 grade dhe pa zbutes rrobash.

Log in

create an account