NDIHME / +355 4 223 5378
box_needles

Kutia e gjilpërave

Ref.6113-6

TE DHENAT E PRODUKTIT
Lloji: Aksesor
Teknika: Qëndisje tradicionale, Punim Kryq

Për të grupuar dhe ruajtur gjilpërat. Gjilpërat nuk përfshihen.

Log in

create an account